Najzanimljiviji sajt Balkanaprostitutka priajvila klkineta policiji

Devojka (29) iz Đurđevca i oženjeni muškarac (41) iz Pitomače u Hrvatskoj završili su u zatvoru zbog jedne veoma čudne prijave a uhapšeni su nakon prijave u sredu uveče zbog prostitucije...Muškarac je pušten kući, a devojka je dobila prekršajnu prijavu. Ono što je fascinantno u ovom slučaju je to što je klijenta policiji prijavila sama devojka, i to nakon "obavljenog posla".

Razlog je to što joj je rekao da nije bila "baš nešto" pa joj je dao manje novca. Dogovorili su se da seks naplati 100 evra, ali nakon što je muškarac, koji je u braku, optužio devojku za "slab seks" i premalo užitka, te joj je dao samo 500 kuna ( oko 70 evra).

"Budi i s tim sretna, nisi baš nešto", rekao joj je i dao 500 kuna. To je devojku opasno naljutilo, pa je odmah izletela na ulicu i otišla ravno u policijsku stanicu gde policajci nisu verovali šta čuju.

"Došla sam da ga prijavim jer me je prevario", rekla je devojka dežurnom policajcu.

"Dobro, opišite kako vas je prevario", pitao je policajac.

Odgovor koji je dobio u prvi tren ga je šokirao, ali je nastavio da sluša u neverici.
"Pa, nije mi dao novca koliko smo se dogovorili! Za šta? Pa, znate... Za seks", rekla je prostitutka.

Ubrzo je priveden od strane policije i sam klijent.Naravno klijent je sve poricao, ali ga je devojka sve više i više sramotila pred policajcima.

Na kraju ovog čudnog događaja i priajve klijent neće odgovarati za "prevaru" dok je devojka ostala i bez "zarađenih" 70 evra.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala