Najzanimljiviji sajt Balkana

prostitutka priajvila klkineta policiji

Devojka (29) iz Đurđevca i oženjeni muškarac (41) iz Pitomače u Hrvatskoj završili su u zatvoru zbog jedne veoma čudne prijave a uhapšeni su nakon prijave u sredu uveče zbog prostitucije...Muškarac je pušten kući, a devojka je dobila prekršajnu prijavu. Ono što je fascinantno u ovom slučaju je to što je klijenta policiji prijavila sama devojka, i to nakon "obavljenog posla".


Razlog je to što joj je rekao da nije bila "baš nešto" pa joj je dao manje novca. Dogovorili su se da seks naplati 100 evra, ali nakon što je muškarac, koji je u braku, optužio devojku za "slab seks" i premalo užitka, te joj je dao samo 500 kuna ( oko 70 evra).

"Budi i s tim sretna, nisi baš nešto", rekao joj je i dao 500 kuna. To je devojku opasno naljutilo, pa je odmah izletela na ulicu i otišla ravno u policijsku stanicu gde policajci nisu verovali šta čuju.

"Došla sam da ga prijavim jer me je prevario", rekla je devojka dežurnom policajcu.

"Dobro, opišite kako vas je prevario", pitao je policajac.

Odgovor koji je dobio u prvi tren ga je šokirao, ali je nastavio da sluša u neverici.
"Pa, nije mi dao novca koliko smo se dogovorili! Za šta? Pa, znate... Za seks", rekla je prostitutka.

Ubrzo je priveden od strane policije i sam klijent.Naravno klijent je sve poricao, ali ga je devojka sve više i više sramotila pred policajcima.

Na kraju ovog čudnog događaja i priajve klijent neće odgovarati za "prevaru" dok je devojka ostala i bez "zarađenih" 70 evra.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1