Najzanimljiviji sajt Balkana

u starim cipelama skriveni novac

Jednom nemenovanom poljaku iz okoline Krakova preti do godinu dana zatvora jer je iskoristio dobrotu komšinice koja mu je u želji da mu pomogne poklonila paket s nepotrebnom odećom i cipelama...Nepošteni poljak je uzvratio na ovaj lep čin komšinice time što je prisvojio 4.300 evra koje je u jednu od starih cipela sakrio muž komšinice.

Žena nije znala da njen suprug krije novac u starim cipelama i da se u jednoj skupilo već preko 4.300 evra i poklonila je i taj par cipela zajedno sa nošenom odećom siromašnom 51-godišnjem susedu iz Rajbota.

Tako je komšija umesto da pošteno prijavi da je našao novac "napravio se lud", odmah potrčao da kupi novi televizor, a komšinicu slagao da nikakav novac nije našao u tim starim cipelama

Policija iz Krakova je, međutim, pronašla u njegovoj kući novac, ali svega 2.600 evra jer je ostatak "pošteni" komšija uspeo da potroši.

Nađeni ostatak novca policija mu je oduzela i zaplenila novi kupljeni tuđim novcem televizor i stvari, a sada mu još dodatno preti i novčana kazna

Uz sve ovo  i do godinu dana zatvora koliko, po poljskim zakonima, mogu da budu kažnjeni nepošteni nalazači.
Dodaj komentar


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala