Najzanimljiviji sajt Balkanajuan
Nakon 200 dana u komi, kinez Xiao Li je počeo delimično da reaguje na uticaje iz okoline, nakon čega se medicinska sestra dosetila jedne kranje neobične ideje....

Medicinske sestre i lekari su šuškali i mahali novčanicama od 100 juana, čija je vrednost jednaka 16 američkih dolara, pored Xiaoa iz grada Šendžena dok je ležao u svom bolničkom krevetu.Zašto...? Zato što on najviše od svega na svetu voli novac. 

Najneobičnije u njegovoj strasti prema finansijama je činjenica da su ga baš na ovaj način "šuškanjem" novčanica probudili iz kome u kojoj je bio od avgusta 2013. godine.

"Bilo je izvanredno. Nikad nisam video nešto tako a radim 20 godina kao lekar" izjavio je doktor Liu Tang.

On je pao u komu pre nešto više od godinu dana kada je proveo više od nedelju dana bez sna u internet-kafeu dok je igrao video-igrice.On se onesvetio se i od tog trenutka se nalazio u teškom stanju.

Doktori su mesecima pokušavali da ga probude, sve dok članovi njegove porodice nisu utvrdili šta bi moglo tako da utiče na njega.

"Sećanja na mirise i zvuke mogu biti vrlo moćni stimulansi. Mi smo pronašli lek za njega, a to je novčanica od 100 juana - objasnio je Tang ovaj neverovatan slučaj i potrebu za daljom terapijom u procesu oporavka.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala