Najzanimljiviji sajt Balkana
Rachel Veitch dala je u oglas da prodaje svoj automobil Mercury Comet Caliente iz 1964.Devedesetrogodišnja Rachel tvrdi da je njen automobil izdržao tri venčanja i neverovatnih 18 menjanja akumulatora....

Ona je tužna zbog toga što ga mora prodati,a i zbog toga što su je doktori proglasili pravno slepom osobom tako ona ne može dobiti više vozačku dozvolu niti biti za volanom.Gospođa Veitch kako je izjavila za Foks News kaže da će radije prodati svoj Mercury Comet Caliente iz 1964 nego da da nekom od njenih članova porodice, jer ne bi bili u stanju da se brinu o njemu kako se ona brinula.

Ona je objasnila razlog što je njen auto marke Merkur Kometa ostao tako dugovečan a to je velika pažnja i ljubav.Kupila ga je za 3,289 dolara u februaru 1964.

„Kada sam kupijem benzin, ja zapišem kilometražu,datum i koliko milja po galonu imam tada da pređem"

Automobil Rachel Veitch,Mercury Comet Caliente iz 1964 će se pojaviti na anitka šou vozila u Viskonsinu ovog jula,kada bi mu  mogla vrednost možda mogla dostići i 12.00 dolara.Gospođa Veitch je rekla da će razmotriti prodaju automobila poznatom voditelju Jay Leno,koji je "zagrejan za kupovinu" a inače je Leno veliki  ljubitelj starih automobila.

U svom 48-godišnjem životu  ovaj automobil je promnenio tri seta amortizera, osam auspuha,ali još uvek je u dobrom stanju.Automobil je prešao neverovatnih 927.000 kilometra ili da vam slikovitije opišemo a to vam je razdalijna od zemlje do meseca i nazad.

Inače Irv Gordon je ušao u Ginisovi knjigu rekorda 1998 godine sa 2.71979 pređenih kilometara sa svojim Volvo P1800 iz 1966.godine

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala