Najzanimljiviji sajt BalkanaDel Boj Rodni Stric Albert i trotočkaš
Najpoznatiji u svetu i najpopularniji automobil, britanske televizije trotočkaš porodice Troter iz kultne serije "Mućke", naći će se ovih dana na aukciji preciznije 11. novembra u Londonu.....Čuveni žuti model autmobila trotočkaša "Reliant Regal" sa registarskim brojem "BWC 94F", koji su vozili Del Boj i Rodni Troter, je iz 1968. godine i korišćen je u božićnom specijalu serije Mućke (Only Fools and Horses) iz 2002. godine "If They Could See Us Now".
Del Boj trotočkaš iz Srije Mućke
Tada su se dva junaka odvezla njime u Monako. Takođe je korišćen i u BBC-jevom jednosatnom dokumentarcu o seriji "The Story of Only Fools and Horses."

Dokumentacija koju je sa tadašnjim vlasnikom Džonom Mensfildom razmenio BBC potvrđuje autentičnost (Del Bojevog)  vozila.


Na satu stoji pređenih 71.778 milja, ima motor od 598 kubika i 25 konjskih snaga! Registrovan je do juna 2018. godine i prodaje se sa originalnim uputstvom za upotrebuDel Bojev trotočkaš originalna unutrašnjost
Nestandardne presvlake iz specijala ostale su u njemu, kao i krznene kockice koje vise sa retrovizora. Na gumenim patosnicama je ispisano "Del Boj" (s vozačeve strane) i "Rodni" (kod suvozača).Del Bojev trotočkaš
Kupac će dobiti i plastičnu seks-lutku na naduvavanje, koja se u serijalu videla kroz zadnje staklo. Kako navodi britanski Telegraf, automobil izgleda identično kao u seriji, sa sve čuvenim natpisom "Trotters Independent Trading Co".

Nik Vejl, direktor aukcijske kuće "Silverstone auctions“ koja prodaje Mućkin automboil "Reliant Regal", kaže:

"Del Bojev automobil je jedan od najprepoznatljivijih automobila u istoriji komedije na BBC. Imati auto iz serije na aukciji je velika čast i siguran sam da će privući gomilu ljudi koji će poželeti da imaju"

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala