Najzanimljiviji sajt Balkana

meni titanik
Meni koji je bio postavljen na stolu prve klase s potonulog broda Titanika od datuma 14 aprila 1912 godine, naćiće se uskoro na aukciji,aukcijske kuće Henry Aldridge & Son...

Meni je inače bio postavljen na stolu putnika prve klase,poznatog banakara iz San Fanciska Washingtona Dodgea,koji je putovao za Ameriku sa svojom suprugom doktorkom Ruth i sinom Washingtonom Juniorom.

Na meniju su ispisana najluksuznija jela koja su bila u ponudi 14. aprila 1912. godine.( kliknite na sliku za uvećanje ) Procenjena vrednost ovog menija s Titanika je oko 120.000 dolara ,tolika će mu biti i početna cena  na aukciji.


Supruga bankara, Ruth je uzela meni i stavila ga u džep kako bi razmislili šta će jesti taj dan sa svojom porodicom,ne sumnjajući šta će se desiti.Akuciju za ovaj meni će održati u aprilu mesecu posredstvom aukcijske kuće Henry Aldridge & Son tačno na 100. godišnjicu potonuća Titanika u aprilu ove godine

"Nepotopivi" Titanik je potonuo 14. aprila 1912.godine,da je poginulo je 1.500 ljudi.Ruth i njen sin su Washington Junior su se spasili jer  su uspeli pronaći mesto u čamcu za spasavanje.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala