Najzanimljiviji sajt Balkana
Svi znamo da od lego kockica danas se može stvoriti razna male i velike kreacije to jest "umetnička dela"Sve te male kockice kada se uklope čine jednu celinu ...

koju je autor "projekta" zamislio dajući lepotu tom " lego projektu".Ali lepotu lego kockice i to samo jedne može da čini u to da je napravljena od zlata

Ova lego kockica je napravljena od 14-karatnog zlata a teška je 25,26 grama.Kockica ima standardne dimenzije 2x4 cm.Inače,lego kockice od zlata 2x4 standardne veličine su izdavane jednom ili dva puta u godini dana i daleke 1979. do 1981.godine.Tada su ove kockice dobijali odabrani partneri kompanije ili zaposleni koji su imali više od 25 godina radnog staža.

Nekada davno,osadmesetih godina ove lego zlatne kockice su bile rezervisane samo za najstarije i najbolje zaposlene iz LEGO kompanije.Tako da nas online prodavnica Brick Envy, ima u posedu ovakvu zlatnu lego kockicu.

Sada je prodavcnica prodaje za 15.000 dolara.Prijašni vlasnik ove lego kocke je nepoznat. Zlatna kockica biće prodata sa originalnom kutijom kao i sa utisnutim logoom kompanije Lego.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala