Najzanimljiviji sajt Balkana


Ok, sad ste se sigurno našli u čudu ili razmišljate o tome kakva je ovo montažna kuća?Da li možda poseduje nekakvu novu tehnologiju, da je izgrađena od nekih posebnih materijala.?Reći ćemo vam da ništa nije od toga,ovo je najobičnija tipična američka drvena kuća.Kuća koja poseduje.....

samo dve spavaće sobe i jedno kupatilo sa na skromnih 90 kvadrata stambennog prostora.Pa u čemu je fora??
Fora je u tome da 70 godina stara kuća na adresi 353.Carmelita Drive u Mountain Viewu u Kaliforniji,i koji se  prodaje se za 1,1 milion dolara, se nalazi se na mestu koje je manje od deset minuta vožnje udaljeno od sedišta  velike internet kompanije Googlea.
Web stranica za nekretnine Zillow hvali ovu montažnu kuću kao šarmantnu kolibu koja je upravo u potpunosti obnovljena.Ipak za ovako veliku astronomsku  početnu cenu od gotovo milion dolara ne opravdavaju  ni podovi od bambusa ni preuređena kuhinja.

Ono što će potencijalni kupci plaćati jeste privilegije življenja u Mountain Viewu,gde je vrednost nekretnina skočila nakon što su cene deonica Silicijumske doline otišle u nebo.

Procenjuje se da će cena nekretnina u Mountain Viewu iduće godine porasti za još 7 posto.A za kuću ko ima i voli montažne kuće eto prilike za kupovinom mada ova cena realno gledajući je pomalo suluda.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala