Najzanimljiviji sajt Balkana


Za ovo bi smo mogli reći i da je crna hronika a i neobična zanimljivost...Policija iz Kragujevca je uhapsila Gorana K.(47) iz mesta Đurđevo kod Rače zato što je 30. novembra prodao seoski most težak 2,2 tone...

koji ima tržišnu vrednost od gotovo 10.000 evra!Goran je priveden Istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu a osumnjičen je za tešku krađu..

Po navodima policije,Goran je 30. novembra u prepodnevnim satima "ukrao" čeličnu konstrukciju mosta preko reke Rače.ON je to uradio tako što je ponudio most na prodaju.Potencijalnim kupcima se predstavio kao vlasnik mosta i donator koji će na mestu starog mosta podići novi i bolji .Inače pravi vlasnik ovog čeličnog prodatog mosta je mosta je mesna zajednica sela Đurđevo


Tako su kupci došli sa građevinskom opremom,kamionom i dizalicom.Nedugo zatim su brenerima isekli čeličnu konstrukciju i odneli.Seoski most od 2,2 tone su potom isečenog prodali kao sekundarnu sirovinu u opštinama Svilajnac i Despotovac.

Kupci koji su isekli most ne proveravajući ko je vlasnik su tako isekli kompletan most i odvezli ga, a Goran K. su platili po tržišnoj ceni za staro gvožđe most - 15 dinara po kilogramu,što je za most od 2,2 tone "prodavaču mosta" donelo zaradu od svega 300 evra.!

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala