Najzanimljiviji sajt Balkana

 

proglašena mrtvom a igrala igrice u internet kafeu

 

Kineskinja Ksiao Jun je kao tinejdžerka pobegla je od kuće sa svojih 14 godina i to nakon žustre rasprave koju je imala sa majkom. Ksiao je za policiju jednostavno nestala i nisu je mogli naći te je na kraju smatrana mrtvom...


Ipak kineska policija ju je pronašla 20. novembra ove godine nakon jedne rutinske provere u internet kafiću i to u ranim jutarnjim satima.

Ksiao Jun koristila je lažnu ličnu kartu kako bi izbegla da bude pronađena, odvedena je u policijsku stanicu gde je napokon otkrila svoj idnetitet i da je živela po internet kafićima celu prošlu deceniju.

Kao ljubitelj video igrice "Crossfire", provodila je dane igrajući igrice i spavala je u kafićima. Kako bi plaćala svoj način života, oslanjala se na pomoć drugih ljudi u kafiću, a ponekada je radila i kao kasirka u tim internet kafićima

Policija je Ksiao kaznila sa 100 funti,posle njenog pružanja otpora A nakon privođenja od strane policije policajci su kontaktirali njene roditelje kako bi ih spojili sa njihovom davno izgubljenom "mrtvom" ćerkom.

Njena porodica je rekla kako nikada nisu promenili broj telefona u nadi da će ih njihova ćerka kontaktirati.

Njena majka je rekla za medije:
"Ja sam tvrdoglava i imam kratak fitilj i često sam je grdila. Ali prošlo je 10 godina, sada je naša kćerka odrasla. Ja je nikada je više neću grditi."

Izgleda a i čitajući ovu zanim ljivu vest da Kina ima problem sa ljudima koji žive u internet kafićima.Tako je pre dve godine 2013, pronađen je čovek koji je proveo 6 godina u kafiću igrajući online igricu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala