Najzanimljiviji sajt Balkana
Nolan Kelvin
ribar doživeo je nedavno pravi šok kada je čistio pastrmku koju je upecao na jezeru Prist u Ajdahu.Nolan je ni manje ni više u utrobi pastrmke pronašao ljudski prst a policija Ajdaha je na osnovu otiska prsta utvrdila koje vlasnik.!

Ljudski prst koji je našao pecaroš Nolan dok je pecao 11 septembra, u utrobi pastrmke stajao gotovo neoštećen.Zaprepašćeni Nolan je odmah obavestio policiju ,a sam prst odmah je stavio u led.Da bi nedugo potom policija na osnovu otiska prsta,utrdila ko je vlasnik "izgubljenog" prsta,reč je o Hansu Galasiju (31).

Galasi je 21 juna ove godine na jezeru Prist doživeo nesreću,u kojoj je ostao bez četiri prsta leve ruke.Nesreća se dogodila tokom vejkbordinga,kada mu je uže zateglo šaku i preseklo njegove prste koji su "nepovratno" upali u vodu.

"Šerif me je pozvao i obavestio da ima čudnu priču za mene.Počeo je da priča o ribaru i odmah sam pogodio o čemu se radi.Rekao sam mu"Da pogodim,našli ste moje prste u nekoj ribi" izjavio je medijima Galasi.

Šerif je ponudio muškarcu da mu vrati prst, ali Galasi je prvo odbio gde mu je rekao:"Neka hvala,dobro mi je i ovako" Kako prenosi huffingtonpost, ipak policija će čuvati par nedelja Gallasijev prst ako se kojim slučajem predomisli i zatraži ga nazad.Galasi još uvek ne zna gde su završila preostala njegova tri prsta.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala