Najzanimljiviji sajt Balkanalutrijska premija jimme
Amerikanac Džimi Smit (67) iz mesta East Orange Ist iz Nju Džersija u SAD dva dana pre isteka dobitka došao je po osvojenu lutrijsku premiju vrednu 24,1 milion dolara.!....

Jedno veče gledao sam vesti u kojima je išao prilog o tome da još uvek nije podignuta nagrada od 24,1 milion dolara na Njujorškoj lutriji, koju je neko osvojio 25. maja 2016. godine.

Tada je odlučio da proveri svoje zaturene srećke, koje ne proverava čim se završi izvlačenje, pa nekad i zaboravi na njih.

"Našao sam listiće u džepu košulje koja je duže stajala okačena u ormaru. Video sam veliki broj srećki koje sam odigrao, uključujući i onu sa dobitnom kombinacijom. Stajao sam tako minut razmišljajući: "Vidim li ja ono što mislim da jeste?!" kazao je američkim medjima penzionisani službenik obezbeđenja.

"Otvorio sam prozor i promolio glavu da udahnem svež vazduh. Zaista sam bio sumnjičav. Morao sam da se uverim da je ovo stvarno" dodao je na kraju Smit.


Smitov tiket, koji je kupio u prodavnici Renu u mestu Tribeka,koji je sadržavao dobitnu kombinaciju brojeva : 5-12-13-22-25-35.

Smit je otac dvoje dece i ima 12-oro unučadi. Rekao je da igra lutriju od šezdestih godina prošlog veka, ali da nikada nije žurio da proveri svoje tikete.

"Uvek sam sebi govorio da ću tikete proveriti kada budem imao vremena"

Smit planira da održi porodični sastanka kako bi razmotrili šta će da rade sa novim bogatstvom.I naravno odlučio se za ceo dobitak utrijske premije koja će mu se isplaćivati narednih 26 godina u ratama.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala