Najzanimljiviji sajt Balkana


Pomalo naslov zvuči neverovatan ali je istinit! Kanađanin Billy McNeely,(32) iz gradića Fort Good Hope posle tri godine otkrio uzrok njegovog svraba koji mu se javljao u leđima.....


Na njegovo opšte izneneađenje u njegovim leđima nalazio se zariven ni manje ni više nego pravi nož koji je zarastao u njegovom telu!

Ovaj neobičan slučaj zarastanja tj ostajanja 7 cm dugog noža u leđima kako Kanađanin McNeely tvrdi desio se za vreme tuče.Tada ga je je jedan od napadača na njegovom rođendanu pet puta izbo nožem i to u leđa.Posle napada McNeely-ja doktori ga nisu uradili jednu veoma važnu stvar- poslati ga na rengden.

Tako je Mc Neely nosao deo noža tri godine u leđima i kako sam kaže to ga je sad šokiralo
"Često sam imao bol u leđima i neizdrživ svrabež",izjavo je McNeely i dodao da je sedam centimetara dugu oštricu noža pronašao sasvim slučajno.

"Češkao sam se i osjetio nešto oštro. Moja je djevojka Stephanie sela iza mene da proveri o čemu je reč i tada je ugledala vrh oštrice koji je virio iz mojih leđa" doadao je na kraju

Posle svega što mu se desilo McNeely se odlučio posavetovati sa advokatom u vezi ovog bizarnog slučaja kao i po pitanju podizanja optužnice protiv bolnice koja ga je tada primila.

Dodaj komentar


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala