Najzanimljiviji sajt Balkana
Pomalo naslov zvuči neverovatan ali je istinit! Kanađanin Billy McNeely,(32) iz gradića Fort Good Hope posle tri godine otkrio uzrok njegovog svraba koji mu se javljao u leđima.....


Na njegovo opšte izneneađenje u njegovim leđima nalazio se zariven ni manje ni više nego pravi nož koji je zarastao u njegovom telu!

Ovaj neobičan slučaj zarastanja tj ostajanja 7 cm dugog noža u leđima kako Kanađanin McNeely tvrdi desio se za vreme tuče.Tada ga je je jedan od napadača na njegovom rođendanu pet puta izbo nožem i to u leđa.Posle napada McNeely-ja doktori ga nisu uradili jednu veoma važnu stvar- poslati ga na rengden.

Tako je Mc Neely nosao deo noža tri godine u leđima i kako sam kaže to ga je sad šokiralo
"Često sam imao bol u leđima i neizdrživ svrabež",izjavo je McNeely i dodao da je sedam centimetara dugu oštricu noža pronašao sasvim slučajno.

"Češkao sam se i osjetio nešto oštro. Moja je djevojka Stephanie sela iza mene da proveri o čemu je reč i tada je ugledala vrh oštrice koji je virio iz mojih leđa" doadao je na kraju

Posle svega što mu se desilo McNeely se odlučio posavetovati sa advokatom u vezi ovog bizarnog slučaja kao i po pitanju podizanja optužnice protiv bolnice koja ga je tada primila.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala