Najzanimljiviji sajt Balkanalutrijski pobednici
Bračni par Hakin i Abiola Nosiru iz Kanade, 17. januara 2013.godine su bili srećne ruke,oni su na izvlačenju lokalne lutrije dobili neverovatnih 50 miliona kanadskih dolara( 33 miliona dolara)......

Kada su dobili potvrdu da osvojili lutrijski džek pot Hakin Nosiru je počeo da trči kroz prodavnicu i plače od sreće....

Kako ne bi izgubili dobitni listić, njih dvoje su zalepili za unutrašnjost Abioline tašne.Ali su po povratku iz crkve shvatili na njihovo zaprepaštenje da dobitnog loto listića nema! Narednih nekoliko meseci pretraživali su kuću od jutra do mraka i kopali po đubretu, ali nisu ništa našli.

"Danima nisam mogla ni da jedem ni da spavam.Bila sam neutešna za izgubljenim lutrisjkim listićem" izjavila je Abiola.

Njihova sudbina se još jednom preokrenula 1. aprila, kada im je na vrata pokucala (za javnost još uvek neimenovana) žena koja je dolazila na bogosluženje u istu crkvu.Ona je pronašla papirić na podu i pročitala adresu koju je Hakin zapisao iz predostrožnosti.

Par koji se u Kanadu doselio iz Nigerije planira da potroši najveći deo novca na put oko sveta, a ostatak će iskoristiti da pomogne članovima porodice.Naravno, odužiće se i za sada nemenovanoj poštenoj ženi koja je pronašla njihov dobitni lutrijski tiket.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala