Najzanimljiviji sajt Balkana
Nmeačka policija

Jedna "žrtva" kako će se kasnije ispostaviti navodnog ubistva iz 1984.godine kojeg je policja nakon istrage utvrdila, pojavila se ovih dana Diseldorfu pošto je 31 godinu skrivala identitet...

24-godišnja studentkinja jula 1984.godine je nestala u području Brunsvika,u Nemačkoj gde je živela u studentskom gradu, policija koja je posle nekoliko meseci istrage radila na ovom slučaju utvrdila je da je devojka ubijena.

Našao se čak i ubica, ali je potom povukao priznanje, a navodno je godinu dana kasnije u šumi kod Volfsburga nađeno i telo studentkinje. Slučaj je zaključen 1989. godine, i tada je devojka zvanično proglašena mrtvom.

Policija je međutim na "mrtvu studentkinju" ponovo pronašla sasvim slučajno 11. septembra ove 2015. godine. Ta nemenova "žrtva" danas ima 55-godina

Šta se zapravo desilo? Policja je pozvana na mesto provale u Diseldorfu,nemački policajci su bili iznenađeni kada im je žena u stanu rekla da ime na vratima zapravo nije njeno, a potom otkrila ko je i rekla im da je dobrovoljno nestala pre 31 godine.

Policajcima je čak dala svoje stare lične isprave. Ona je, međutim odbila da objasni razloge koji su je naveli da nestane, da kaže zašto ne želi da se sastane sa svojom porodicom i kako je tri decenije živela ne koristeći svoja dokumenta.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala