Najzanimljiviji sajt Balkana


teefonom  provalnik iz zadnjeg džepa pozvao policiju

Ovaj u pokušaju lopov nikada neće zaslužiti titulu " naj kriminalca s mozgom". 42-godišnji Scott Robert Esser iz Nju Džersija je uspeo urediti nešto što bi malo kome pošlo za rukom....
 
Ovaj "u pokušaju" kriminalac je svojim telefonom koji mu se nalazio u zadnjem džepu farmerki uspeo da slučajno pozove broj policije 911 i time sebe "smesti" u zatvor.

Nesrećni provalnik nije raspravljao o svojim krimi planovima za pljačkanje tuđe imovine sa njegovim  prijateljem sučesnikom
 
Naravno kada je slučajno "okrenuo" 911 broj policije operateri su čuli " tajni" razgovor sa budućim saučesnikom pljačke to jeste razgovora o planovima za provale u domove građana , krađe robe i pražnjenju njihovih ladica po domovima.
 
Operateri su odmah prosledili dobijene informacije iz telefona policiji.

Te je 42-godišnji pljačkaš u pokušaju Skot Robert kada je uhapšen optužen je u Somerset County-ju u Nju Džersiju  od strane suda za provalu i krađe koje su ga povezale sa provalama koje je napravio u mestima Stafford i Branchburg.
 
Inače nesrećni provalnik Esser je uhapšen je u julu ove godine i prilikom hapšenja, policija je pronašla iz ranijih pljački: nakit, elektroniku, obveznice, kao pištolj uz pomoću kojih je išao u provale a koji je nađen u njegovom vozilu. Jamčevina mu je određena u iznosu od 100.000 dolara!
 Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1