Najzanimljiviji sajt Balkana

prsti noge

Za oči narod kaže da su ogledalo duše,ali ako hoćete da provalite nekoga kakav je pogledajte ga u njegova stopala odnosno prste
Čitanje sa stopala u zemljama poput Kine i Indije imaju jako dugu tradiciju skoro 5.000 godina,a nastalo je iz verovanja da su stopala ogledalo čovekovog tela....

Izbočine,kvržice,žuljevi ili sam bol u nogama pokazuju da čovek ima problem u nekom delu svoga tela.Po ovoj metodi gledanja u stopala veruje se da su duh i telo neraskidivo povezani,pa fizički nedostaci mogu da budu proizvod karakternih osobina.Tako na primer ljudi s ravnim tabanima su jaki ljudi,ali zbog svog slobodnog,nezavisnog duha su na sebe preuzeli previše brige.
 
Refleksolog Džejn Šian već nekoliko godina "čita s tabana" kaže da u verovanju Kineza i Indijaca ima istine.Pokažite mi svoje tabane i ja ću vam reći da li ste divlji,avanturista ili žudite za stabilnošću,redom i harmonijom u životu.Reći ću vam  da li pijete dosta vina ili slatkiša.
U nastavku ovoga teksta donosimo vam šta svaki pojedinačni prst na nozi može vam reći o drugoj osobi:

Palac na nogama
Ako vam je palac na nogama mnogo duži od ostalih prstiju pametni ste,kreativni,uvek imate genijalna rešenja. Ako vam je palac mali efektivni ste i uvek uspevate da istovremeno delujete na više polja.Koristite svoj šarm da bi ubedili ljude da se slože sa vašim idejama.

Duži drugi prst
Što vam je duži drugi prst, imate izraženije sposobnosti vodje.Dinamični ste,ali često vas drugi vide kao osobu koje sklona da naredjuje.Manji prst do palca pokazuje da cenite harmoniju i sklad.


Treći prst na nozi
Dugačak treći prst ukazuje da ste jako energični,posebno na poslu.Što je duži to ste više rešeni da uspete u karijeri.Kraći treći prst govori da uživate u zadovoljstvima koje život nudi.Volite da se opuštate i ne brinete mnogo ni o čemu.Druge osobe vas vide kao lenju osobu.

Domali prst
Dugačak i prav četvrti prst znači da vam je porodica najvažnija. Ako ste nesrećni zbog odnosa sa voljenima četvrti prst će vam biti savijen.I veoma se teško se distancirate od problema okoline.

Mali prst
Manji mali prst na vašim nogoama ukazuje da bežite od odgovornosti i da neprestano tražite zabavu.Vi ste društveni i zabavni, ali sidnrom Petra Pana vas često dovodi u neprilike. Ako možete da odvojite mali prst od četvrtog prsta i da ga “meškoljite” vi ste impulsivni avanturista,osoba koja često flertuje.

Dakle,dame na primer ako se opredelite da budete s muškarcem koji mrda mali prst mogu da računaju na luckastog,zabavnog, divljeg muškarca koji je bolji za kratku ljubavnu avanturu nego za ozbiljniju vezu ili sam brak.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala