Najzanimljiviji sajt Balkanabatmobile 3

Automobil koji bi svaki pravi vozač naročito muški deo populacije poželeo imati.Zaljubljenik u Batmana i njegov najveći fan Casey Putsch...

nekadašnji vozač autotrka napravio je prvi na svetu legalni Batmobil koji može da se koristi po putevima.Casey Putsch je proveo pet mjeseci pažljivog sklapanja ovog automobila

da bi dobio neverovatnu repliku Batman automobila koristeći sve, pa čak i neke materijale od polikarbonata koji se koriste za svemirska putovanja.

batmobile 2

Zanimljiva osobina Betmen automobila je vojni specijalni turbo motor koji se može naći u helikopterima koje koristi mornarica .
Betmobil po nekim saznajima poseduje motor od 385 konjskih snaga, koristi mlazno gorivo,kerozin ili dizel za pogonsko gorivo.Dok težina  je negde oko 2 tone kako se priča.

batmobile 5

Najveća mu je brzina je između 165 i 180 km/h što je i sam Casey proverio vozeći ga.Batmobil ima zadnju vuču tj zadnji točkovi ga vuku.
batmobile

Batmobil je na napravljen po ugledu na automobil iz filma Povratak Betmena 1989 godine,takodje je registrovan i osiguran je za puteve u SAD.

Casey je izjavio: "Najveće ograničenje ovog automobila je sam vazduh iako ima dobru liniju otpora! Betmobil donosi mešavinu potpuni šoka i beskrajnog uzbuđenja kada se vozi.
batmobile 7
Dok kada ljudi vide ovaj Betmen automobil ostanu potupno šokirani onim što vide,dok neki uzimaju mobilne telefone da bi ga slikali.

Casey je što je još zanimljivo dizajnirao celi ovaj automobil u glavi - bez upotrebe računara ili olovke i papira da bi skicirao Betmobil.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala