Najzanimljiviji sajt Balkana

austrijsla šefica diplomatije Karin Knajsel
Iz našeg balkanskog ugla izgleda više nego neverovatna ali krajnje zanimljiva vest.! Prvo putovanje u inostranstvo nove šefice austrijske diplomatije Karin Knajsel koštaće državu svega 10 evra.!...

Da, dobro ste čuli svega 10 evra! Knajsel putuje u Slovačku, koja je prva destinacija od kada je stupila na dužnost, a u tu susednu zemlju otputovaće vozom.

"Putovaću železničkom linijom 'Reks', koja košta 10 evra. To je voz kojim sam, inače, do sada dnevno putovala od Gramatnojzidla do Beča, zajedno sa slovačkim bolničarkama i studentima", objasnila je ministarka novinarima.

Knajsel će sutra u Bratislavi razgovarati sa svojim slovačkim kolegom Miroslavom Lajčakom koji je i predsedavajući Generalne skupštine UN.

Negirala je da je odlučujuće za odabir destinacije prve posete bilo što je Slovačka članica Višegrad grupe.

Štedljiv je i kancelar Sebastijan Kurc, koji, kao što je već i ranije kao ministar, nastavlja da putuje ekonomskom klasom.

Tako će Kurc u posetu Francuskoj, a potom i Nemačkoj, putovati avionom ekonomskom klasom.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1