Najzanimljiviji sajt Balkanastari voz
....organizuje turistička agencija iz Velike Britanije "Great Rail Journeys"  i po svemu sudeći će imati najskuplju voznu kartu na svetu kao i najduže putovanje vozom.Ovo putovanje vozom put traje.....

53 dana i za to vreme putnici će moći obići tri kontinenta...

Za ova nasjkuplju voznu kartu prve klase, turisti će morati izdvojiti 36.500 dolara.Kako smo naveli putovanje će trajati 53 dana, a počinje 18. maja 2015. godine.

"Do sada smo imali u ponudi prilično duga putovanja, ali nikada nije bilo baš ovakvih" izjavio je britanske medije Džulijan Aplejars iz turističke agencije "Great Rail Journeys"

Putnici će, između ostalog, leteti avionom do Njujorka, a zatim provesti 20 dana putujući vozom po Severnoj Americi. Nakon Velikog kanjona, Los Anđelesa i San Franciska, leteće do Šangaja, a zatim i do Ksiana, Pekinga, Mongolije i Rusije.

Odatle će stići u Evropu gde će nastaviti svoje putovanje po Varšavi, Pragu, Beču, Insbruku i Veneciji a zatim se vraćaju u London.

"Za ovo eksluzivno putovanje koje traje 53 dana, već smo prodali prve karte. S ozbirom da je veliki broj ljudi zainteresovan, odlučili smo da broj putnika ograničimo na 25, kako bi zadržali originalnost ovog puta " izjavio  je Aplejard.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala