Najzanimljiviji sajt Balkana


Ben je milioner sada
Ben Kardvel (21) sa Novog Zelanda je do pre godinu dana radio kao običan radnik na jednoj benzinskoj pumpi a danas je milioner i to zahvaljujući  ni manje ni više nego Facebooku....


Benu se nikada nije sviđao posao koji je radio to jeste posao pumpadžije te je razmišljao je šta bi mogao da radiosim ovog "dosadnog" posla ,gde bi  mogao da zaradi više novca.


Tako je mladi Ben je preko sajta "TradeMe" počeo da prodaje garderobu i elektroniku.Na žalost njegov posao je išao loše te je  otvorio FB stranicu “Deal Man”,da bi bio u prilici svima da da do znanja šra to on prodaje .Ben je tako za jednu noć prodao robu u vrednosti od 800 dolara te je shvatio je da mu je novi posao krenuo.

Mnogi su bili mišljenja da je lud jer niko neće da kupuje odeću preko Facebooka, ali su se grdno prevarili Benova stranica je u kratkom periodu dobila preko 100.000 fanova, a ujedno s tim su porasli i prihodi od prodaje odeće

Kada je Fejsbuk promenio način oglašavanja, Kardvel je počeo da plaća oglase kako bi njegovi postovi stigli do svih. Prodaja robe nakon toga je eksplodirala.Stranica danas broji oko 230.000 članova, a Kordvel je od prodaje odeće i od facebook stranice zaradio,neverovatnih 1.100.000 dolara.!

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1