Najzanimljiviji sajt BalkanaDVADESET dece britanija

Srećni roditelji, Su i Noel Redford već imaju devetnaestoro dece, pre par dana  najbrojnija britanska porodic je saopštila javnosti da se raduju novom 20 članu njihove porodice!....dvadesetostruka majka Su. je srećna što će proširenje porodice okončati okruglim brojem dece. Arči Redford je rođen u ponedeljak u Morekambeu, u grofoviji Lankašir (Velika Britanija).

Bračni par Redford su rano zasnovali porodicu. Mama Su koja danas ima 42 godine rodial je prvo dete kada je imala 14 godina, 1989.godine

Možda je na njihovu odluku da tako mladi zadrže bebu uticala i činjenica da su oboje dati na usvajanje odmah po rođenju.

"Presrećna sam što je Arči živ i zdrav. Čudna je pomisao da više neće biti dece" rekla je Sue Radford, za britanski "The Sun", dodavši da je sada vreme da stanu.

Redfordovi su najbrojnija porodica u Velikoj Britaniji: osim roditelja Su i Noel (46), članovi su: Kris (28), Sofi (23), Kloi (22), Džoel (20), Danijel (18), blizanci Luk i Mili (16), Kejti (14), Džejms (13), Eli (12), Ejmi (11), Džoš (9), Maks (8), Tili (7), Oskar (5), Kasper (4), Heli (2), Fibi (13 meseci) i novorođeni Arči.

Inače ova velika prodica živi u kući sa 10 spavaćih soba.

Koliko su veliki izdaci za ovu porodicu govori podatak da za doručak na primer, oni popiju preko 2,5 lita mleka, tri litre sokova,i tri velike kutije žitarica.Nedeljno potroše i do 250 na hranu.

Njen suprug Noel (46) se odlučio za vazektomiju kada mu je supruga deveti put zatrudnela, ali se kasnije podvrgao operaciji vraćanja plodnosti jer su želeli još dece.

Novom bratu su deca dala ime Arči, jer roditelji više nisu imali ideja.

"Već ga obožavaju" izjavila je Su.

"Seli su na sofu i čekali da dođu na red da ga maze. Sigurno mu neće nedostajati nežnosti." izjvila je mama Su

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala