Najzanimljiviji sajt Balkana
Ribar s Novog Zelanda Nathan Adams(42) je u toku državnog takmičenja u sportskom ribolovu ulovio pacifičku tunu tešku gotovo 335 kg.Ova džinovska tuna je uhvaćena kod istočne obale Severnog ostrva,u blizini luke Houhora Novi Zeland. Tuna je ulovljena 17. februara ove godine

"Kada sam počeo pecati kao ribar moj san je bio uloviti ovakvu ogromnu ribu",izjavio je Adams medijima.Ovo će izgleda sudeći po veličini biti najveća ulovljena tuna  na svetu uz pomoć ribarskog štapa s rolom.

Ove godine u januaru mesecu Japanci su useli da ulove tunu od skoro 296 kilograma težine.Čamac u kojem je Adams ribario je bio dugačak svega 6 metara a tuna ogromna.

"Teško je bilo boriti se sa njom,često mi se činilo da će moj ribarski štap se prepoloviti ili najlon pući.Sada posle ulova ove ogromne tune od 355 kilograma Adams se nada da će mu njegova  supruga Lisa dozvoliti da trofej okači na zid u kući.

Ali žena nije baš toliko oduševljena džinosvkosm tunom kako je rekao Adams jer je riba prevelika za kuće i zida.Kako kaže na kraju "nemam je gde ostaviti dok nam se ne izgrade prostorije ribarskog kluba" kazao je Adams.A u nastavku pogledajte i video prilog o toj tuni..
 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala