Najzanimljiviji sajt BalkanaProdanoviCI
Prodanovići iz Kragujevca ima tri sina Stefana (21),Filipa (11) i Luku (9).Rekli bi smo sasvim obična porodica ali nije baš tako u njihove živote slučajno se "umešao" isti datum.Deca su se Srđanu i Ruži rađala uvek na isti dan - 23. juna...

Da jedan bračni par ima troje dece po statistici a i nauci je malo teže,a da se svi troje da se rode istog dana i  još budu i istog pola - verovatnost ovoga je 1:7.500.000 ( sedam i po miliona) Jedini poznat sličan na svetu je bračni par je iz Holandije oni imaju imaju tri kćeri koje su rođene na isti dan.

Majka Ruža je prvog sina rodila 1991. godine.Tako je na svet došao i Stefan.
"Kad sam ponovo ostala trudna i u bolnicu otišla da se porodim 2000.godine, nisam ni razmišljala o datumu.Lekar je došao i jednog jutra rekao kako je tog dana vreme da rodim drugo dete.Bio je 23. jun.Muž sam kod kuće,sinu je sam spremao deveti rođendan.

A onda je rano izjutra došao Filip i rekao da je oduvek želeo brata.On se vratio kući, a ja sam otišla u salu.Posle par sati rodila sam drugog sina, i dala prvom sinu najlepši dar za rođendan" izjavila je majka Ruža Prodanović.

Svi smo mislili da je  sve to slučajnost da dva sina na isti dan da dođu na svet.Ali, nakon dve godine,Ruža je opet zatrudnela.Termin planiran za porođaj je bio oko15. juna.Otišla je u bolnicu, ali beba nije htela napolje.Sve do baš tog,ponovo datuma 23. juna...

"Znali smo da je beba velika, krupna.Čekala sam danima da se porodim. A onda, ponovo ista, stara priča... Rođendan, ali za dvojicu sinova, svi u kući, a ja - na stolu za porođaj. Rodio se tada i Luka, velika beba, 4.550 grama. U kući  je takođe bilo trostruko slavlje. Dođe doktor i sam se čudi kada je saznao za naš slučaj,nikada ni čuo za tako nešto.
   
Jedan rođendan, tri slavljenika: Luka, Stefan i Filip.Tako Dobijamo tri duksa, tri čokolade, i tako dalje... Sve trostruko. A i drugari svakome od nas stižu, i svi su različitih generacija. Od momaka, pa do mlađih osnovaca. To slavlje kod nas traje često i tri dana, jer nema mesta za sve odjednom - kaže Filip.
Iako su rođeni na isti dan, Stefan, Filip i Luka su različitih interesovanja.
izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala