Najzanimljiviji sajt Balkana

sedmomilijardita beba
UN su danas 31.oktobra zvanično obavesttile celi svet,da devojčica koja se rodila u Manili,Danika Mej Kamačo postala sedmomilijarditi stanovnik planete Zemlje....

Njena majka Kamil Dalura rodila je  u bolnici Hoze Fabela u Manili devojčicu tešku 2,5 kg koja se rodila se dva minuta posle ponoći

Presrećna mama Kamil Dalura presrećna što njena beba Danika je postala sedmomilijarditi stanovnik planete.Danika  je dobila novac za školarinu,dok su zvaničnici Ujedinjenih nacija im poklonili simbolično tortu njenim roditeljima  i zvanično je proglasili za sedmomilijarditog stanovnika  Zemlje.

Mali sedmomilijarditi stanovnik Danika dobila je od lokalnih preduzetnka i novac koji će poslužiti njenim roditeljima da otvore svoju privatnu trgovinu.

Beba Danika je inače drugo dete Kamile i njenog supruga Florana.Okupljenim novinarima je ponosna i presrećna mama izjavila :

- Izgleda tako lepo. Ne mogu da verujem da je sedmomilijarditi stanovnik planete - izjavila je majka.

Uz napomenu da na primer simbolični gest sedmomilijarditog stanovnika planete,objavile su u svojoj zemlji i Rusija i Indija.

Ujedinjene Nacije su saopštile da će broj stanovnika na Zemlji do 2100. godine broj stanovnika narasti na 10 milijardi,a možda čak i na 15 milijardi ljudi ukoliko stope rađanja samo malo premaše očekivane.
izvor:blic.rs

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala