Najzanimljiviji sajt Balkana


Ako volite Rolls Royce automobile verovatno znate da ova automobilska kompanija ima istančan ukus za luksuzne stvari,tako je i ovoga puta predstavila i ponudila javnosti nešto zaista luksuzno i lepo...

Ako posedujete dovoljno novca a želite da imate baš nešto luksuzno i lepo onda to može biti ovaj oldtajmer automobill Royce Silver Cloud II ukrašen sa  milion Swarovski kristala.


"Novi model" primerka automobila iz 1962.godine je izložen očima javnosti nedavno u holu Four Seasons Hotela u Minhenu.Ovim potezom Rolls Royce je prikazao sav luksuz Swarovski kirstala kao i svog modela automobila na sasvim neobičan način.

Rolls-Roice Silver Cloud II model automobila prvi put je predstavljen 1959.godine.Dolazio je sa 6.2 l V8 motorom,koji gurao ovaj oldtajmer automobil od 2.11 tona.Imao je poboljšanu maksimalnu brzinu od 183.5 km/h(za razliku od prvog modela),zajedno sa servo upravljačem i električnim prozorima.Tadašnja cena mu je bila oko 6.000 funti.

Rolls Royce Sliver Cloud II automobil prekriven s milion Swarovski kristala biće predmet aukcije u naredni nekoliko meseci.Novac od aukcije otiće u dobrotvorne humanitarnoj organizaciji "Help in Motion" neprofitnoj organizaciji koja pomaže ovisnicima od droge.Kako se pretpostavlja na aukciji će sigurno onaj ko ga bude kupio morati izdvojiti sumu veću od 1 milion evra!
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1