Najzanimljiviji sajt BalkanaMrtav rus vratio se na žurku

Mediji u Rusiji su preneli krajnje neobičan slučaj koji se dogodio na istoku u Kazanjskoj oblasti. Neimenovani Rus se žestoko napio na žurci, na kraju su njegovi jegovi prijatelji pozvali hitnu pomoć kada je ostao bez svesti....


Ali lekari koji su došli na hitnu medcinsku intervenciju na nažalost su mogli samo da konstatuju smrt od prekomerne doze alkohola. Njegovo telo potom su prebacili do lkokalne mrtvačnice

Kako je mrtvačnica bila prenatrpana, telo nemenovanog pijanog "mrtvog" Rusa ostavljeno je van frižidera, na podu mrtvačnice.

Međutim rus se usred noći probudio iz mrtvih u ledenoj mračnoj prostoriji bez ikakve ideje gde se nalazi. Počeo je izbezumljeno da lupa po zaključanim vratima, što je srećom čuo čuvar mrtvačnice i pozvao lekare, a ovi policiju.

Kada je policija otvorila vrata mrtvačnice, zatekla je potpuno izbezumljenog čoveka koji nije imao pojma šta mu se sve desilo i da je bio "mrtav" nekoliko sati.

Ipak su ga odveli u stanicu da ga ispitaju, a kako nisu imali osnova da ga zadrže, uskoro je oslobođen.

Umesto da ode kući da se oporavi, Rus se vratio na žurku gde je već jednom "preminuo" od alkohola. Tamo je zatekao svoje društvo koje se i dalje opijalo votkom, istina sada "za pokoj njegove duše".

Kada su ugledali živog pokojnika na vratima celo društvo nemenovanog rusa ostalo je šokirano!

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala