Najzanimljiviji sajt Balkana

astrolog
Pavel Globa  ruski astrolog je prvi put je objavio svoja predskazanja početkom 80-tih godina prošlog veka,tadaa je najavio da će se SSSR uskoro raspasti i da će u leto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi pa i ono da će se Ukrajina raspasti tokom 2014. godine!


Po njegovim rečima,tj predviđanjima oko 85 posto njegovih predviđanja se ispunilo! Takođe, Pavel Globa predvideo je avionske nesreće koje se dešavaju poslednjih dana. On je još 2009. godine rekao da će 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove.

Evo šta je još predvideo...
Ukrajina će se raspasti na tri dela 2014. godine.U Ukrajini postojati dve defakto nezavisne administracije, zadržavajući formalno integritet teritorije, približno u istom formatu kao danas u Moldaviji.

Ekonomska kriza, koja će se produžiti do 2020. godine, prekrojiće geopolitičku kartu sveta. SAD čekaju teška vremena, a Ukrajina i Evropska unija prestaće da postoje.

Umesto jedne Evropske unije pojaviće se nekoliko saveza. Zemlje Skandinavije i Pribaltika formiraće Severni savez, koji će postati naslednik Hanzeatskog saveza. Francuska, Italija i Španija će se ujediniti u Južnoevropski savez i tako dalje. Evropska unija će možda i opstati kao formacija, ali samo na papiru

"Za dolar će naredne dve godine biti veoma teške, iako se kolaps američke valute još neće dogoditi. Najteže vreme za dolar nastupa 2017-2018. Dolar će potpuno devalvirati, novčanice će lepiti preko zidova u toaletima i neće znati šta će sa njima. U tom smislu, evro je pouzdanija valuta" rekao je tada Globa.


NATO  blok će prvo malo ojačati, ali će zatim prestati da postoji.

Velike promene u Rusiji će se,kako on tvrdi, događati od 2014. do 2016. godine
Po njegovim prognozama, svetu prete ekonomski i geopolitički potresi do kraja 2020. godine: sve države će preživeti teška vremena, ali će na kraju teških godina Rusija postati moćna imperija i novi svetski lider.

Na kraju 2020. čitavo čovečanstvo će se konačno oprostiti od krize, koja će biti nazvana “Druga velika depresija”.
Procenjujući verovatnoću prirodnih kataklizmi i tehnogenih katastrofa, Pavel Globa je rekao da će 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove.

"Najverovatnije, u julu-avgustu treba očekivati talas avionskih nesreća, pa bih savetovao da se svi uzdrže od letova u svim pravcima. U decembru i januaru 2015. dramatično će porasti opasnost od zemljotresa, posebno u vodama Pacifika

U 30 postkriznih godina, do 2050, u Rusiji će trajati preporod. Vlast će 2020. ili 2021. preuzeti moćna nova osoba nazvana “jahač na belom konju”. Neće dugo vladati, ali će ostaviti veliki trag u Rusiji

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala