Najzanimljiviji sajt Balkanarusija vojnici igrica
Prema deklasifikovanom izveštaju CIA-e, trupa ruskih vojnika koja je uspela da obori NLO pretvorena je u kamen od strane preživelih vanzemaljaca. ....

Ovaj deklasifikovani izveštaj je dostupan na zvaničnoj internet stranici CIA-e.!

Da, i to nije odlomak iz predstojećeg naučno-fantastičnog filma Džejmsa Kamerona. Iako bi Džejms mogao to da razmotri.

Dobro, znamo da postoje i koji će sigurno vrisnuti da je to lažno, i za njih, link do zvaničnog dokumenta je na sajtu CIA.

Prema setu dokumenata koje je pružila CIA, ruski vojnici su oborili neidentifikovani leteći objekat. Nakon što se ova letelica srušila, njena posada – poreklom sa drugog sveta – suočila se sa vojskom, što je dovelo do toga da ruski vojnici budu pretvoreni u kamen

U ovom deklasifikovanom setu dokumenata se navodi da su 23 ruska vojnika “ubijena“ od strane pet vanzemaljskih bića nakon susreta sa njima, nakon što su vojnici oborili vanzemaljsku letelicu.

Ovi deklasifikovan dokumenti, sada slobodno dostupni na zvaničnom internet sajtu CIA-, zapravo su prevod ukrajinskih novina koje su pisale o ovom incidentu.

Ovaj novinski izveštaj, koji je sastavljen iz KGB dosijea na 250 stranica o NLO napadu, uključuje slike i iskaze svedoka, navodi Daily Express.

Rečeno je da se NLO pojavio tokom obuke vojnih jedinica u Sibiru. Vanzemaljska letelica je oborena pomoću rakete zemlja-vazduh.

U deklasifikovanom izveštaju se navodi kako je “izašlo pet niskih humanoida sa velikim glavama i velikim crnim očima."
izveštaj CIA vanzemaljci
                                                        (kliknite za uvećanje)


Veruje se da su 2 vojnika preživela napad....
Koliko god čudno da zvuči, u izveštaju se navodi kako je nakon obaranja NLO-a, pet “onozemaljskih bića“ izašlo iz srušenog NLO-a. Bića su se spojila u nešto što je opisano kao ogromna lopta svetlosti koja je na kraju eksplodirala, pretvarajući 23 ruska vojnika u kamen.

U deklasifikovanom dokumentu se navodi:

"Izveštaj KGB-a dalje kaže da su ostaci “skamenjenih vojnika“ prebačen u tajnu istraživačku instituciju u blizini Moskve."

"Specijalisti pretpostavljaju da je izvor energije, koji je još uvek nepoznat Zemljanima, odmah promenio strukturu živih organizama vojnika, pretvorivši ih supstancu čija se molekularna struktura nije razlikovala od krečnjaka."

Na kraju ovog izveštaja, agent CIA-e je napisao: “Ako je ovaj dokument KGB-a stvaran, ovo je ekstremno preteći slučaj."

"Vanzemaljci poseduju takvo oružje i tehnologiju koja prevazilazi sve naše pretpostavke."

Iako sigurno postoji mnogo crvenih zastavica oko ovog izveštaja, jedna od najvećih misterija je zašto je CIA držala prevod ukrajinskog novinskog izveštaja u ovom fajlu.

Čini se da se ovaj dokument – iako je dostupan na sajtu CIA-e – prvi put pojavio u deklasifikovanim KGB fajlovima.

Zanimljivo je da je čovek po imenu Filip Šnajder, koji je radio kao eksplozivni inženjer koga je angažovala američka vlada, uz bezbednost na visokom nivou.

On je tvrdio kako je 1979. godine kada je radio na izgradnji tajne podzemne baze u Novom Meksiku – svedočio strašnoj borbi između vanzemaljaca i ljudi, što je rezultiralo sa 60 poginulih vojnika, i bezbroj podzemnih vanzemaljaca koji su se borili za svoj život.

Izvor:Webtribune.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala