Najzanimljiviji sajt Balkana


ekatarina lisina najduže noge
Ekatarina Lisina,(29) bivša profesionalna košarkašica iz grada Penze, nada se i pokušava da obori Ginisov rekord kao žena sa najdužim nogama na svetu....

Trenutna vlasnica rekorda je Svetlana Pankratova još jedna bivša ruska košarkaška reprezentativka. Svetlaninin rekord iznosi 132 centimetra, a verifikovan je od strane sudija Ginisove knige u Toremolinosu, u Španiji jula 2008. godine.


Ekatarina zvanično ima i najduže stopalo u Rusiji njeno stopalo dugačko je  30,5 centimetara i nosi broj obuće 47.!

Mlada košarkašica Ekatarina sada pokušava da obori i Ginisov rekord kao žena sa najdužim nogama na svetu. Jer njene noge duge su neverovatnih  133 centimetra što je za centimetar više od trenutnog svetskog i Ginisovog rekordera Svetlane Pankratove.

Bivša košarkašica Ekatarina sada radi kao manekenka i postala je mama.

"Imala sam mnogo neugodnosti u pubertetu. Mislila sam da momci ne žele da komuniciraju sa mnom zato što sam previsoka. Bila sam uznemirena i želela sam da se smanjim" izjavila je ruskim TV i novinskim medijima, Ekatarina.

"Košarka je promenila sve. Kad sam napunila 15 godina potpisala sam prvi profesionalni ugovor. Počela sam da komuniciram sa visokim devojkama i momcima." kazala je Ekatarina

Te dodala  na kraju :" Konačno, kad sam napunila 19 godina, shvatila sam da je moja visina vrlina, a ne mana i da me ljudi vole i da imam mnogo obožavalaca"

Pogledajte video o njoj:

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1