Najzanimljiviji sajt Balkana

nož u glavi
Kinez Xiao Yunzi (57) iz grada Guangyuanu iz kineske provincije Sečuanprošlog četvrtka imao je neverovatnu sreću kada je kenuo u šetnju.Shvatio je da nešto nije uredu kada ga je pogledao prodavac iz lokalnog kioska. ..

U trenutku kada je Xiao prolazio kroz blok nebodera,možemo reći slobodno "s neba", nož dugačak više od 10 centimetara ipao je nekome sa osmog sprata i to direktno na njegovu njegovu glavu!


Srećom, nož nije pogodio lobanju, već se zabio u tačku na levoj strani glave,odmah do kostiju lobanje.Čim je shvatio šta mu se dogodilo, Xiao je osetio strašnu bol i malaksalost te je odmah seo na trotoar,dok su prolaznici pozvali hitnu pomoć
snimak noža u glavi
"Bilo je strašno to gledati kakao nož viri iz njegove glave",izjavila je za medije je njegova sestra

U bolnici u koju je brzo dopremljen su mu izvadili nož iz glave, te je Xiao zadržan na lečenju .Vlasnik noža, kojeg tamošnji mediji nazivaju gospodin Wu, rekao je policiji da je na trenutak ostavio nož u loncu za cveće,ne pomišljajući da bi mogao ispasti.

"Policija je rekla da je nož verovatno oduvao vjetar.Posetili su mog brata u bolnici i platili dio troškove lečena",izjavila je na kraju intervjua sestra povređenog gosp. Xiaoa.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1