Najzanimljiviji sajt Balkana

avio saobraćaj
Jedan kinez  je svoju avio kartu za prvu klasu iskoristio na najbolji mogući način, on je uspevao da skoro celu godinu dana  besplatno jede!Kada putujete prvom klasom, na aerodromu vam je obezveđen vrhunski tretman...


 Što podrazumeva specijalno VIP odeljenje u kome možete da se odmorite, zabavite i naravno jedete potpuno besplatno, što je za sada neimenovani kinez dobro iskoristio.Kineski portal "Kwong Wah Yit Poh" je ovih dana preneo priču o čoveku koji je do maksimuma uspeo da iskoristi jednu jedinu kartu za prvu klasu koju je kupio.

Neimenovani kinez je kupio  kartu prve klase kineske "Eastern Airlines" kompanije, otišao u VIP zonu na "Ksian" aerodromu u Šanksiju i pojeo prvoklasan obrok pre leta. Međutim, čovek se nakon obroka "predomislio", pomerio svoj let za sledeći dan i vratio se kući.

Sledećeg dana, ovaj putnik ponovo  se pojavio na aerodromu sa novom kartom prve klase i, uputio se u VIP zonu na ukusan obrok pre zakazanog leta. Kada je došlo vreme da krene na avion on je ponovo odložio let i vratio se kući.

Fascinantno je da je ovaj jednostavni trik uspeo da izvede preko 300 puta tokom iste godine i na taj način svaki dan obezbedio sebi luksuzan obrok, a najbolja stvar sledi na kraju.

Kada su iz avio kompanije počeli da istražuju njegov slučaj, čovek je prosto otkazao svoju avionsku kartu,a cena avio karte mu je u potpunosti  vraćena.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1