Najzanimljiviji sajt Balkanabolnički krevet
U predgrađu Sao Paola dogodio se jedan zaista zanimljiv i pomalo bizaran događaj kada je jedna žena dovedena u bolnicu u sa prostrelnim ranama .Ništa tu ne bi bilo toliko čudno ni zanimljivo da se nesrećna žena nije probudila....

u  krevetu  u istoj bolničkoj sobi pored čoveka koji je pucao u nju i ubio njenog muža i ćerku.

"Ovo je materijal za jednu dobru telenovelu" izjavio je za web sajt G1 inspektor Luis Roberto Bilo,koji vodi istragu o navedenom ubistvu.Inspektor još vodi istragu i pokušava da utvrdi motiv, da ustanovi da li je još neka osoba bila umešana u zločin.

Ubistvo, koje su snimile bezbednosne kamere, odigralo se ispred autobusa. Napadač je najpre pucao u čuvara Hosea Barosa. Njegova žena i petogodišnja ćerka pokušale su da se spasu ulaskom u autobus, ali su takođe pogođene.

Baros i njegova ćerka podlegli su povredama na licu mesta, dok je njegova supruga Najrklejde Duarte (28) u teškom stanju prevezena u najbližu bolnicu.

Ipak samo nekoliko sati kasnije,sada već ubica,Lukas Ribeiro do Našimentu ( 27), upucan (op aut. loša karma) je u tuči ispred jednog noćnog lokala i prebačen u istu bolnicu, gde je verovali ili ne smešten pored povređene žene koju je ranije tog dana pokušao da ubije!

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala