Najzanimljiviji sajt Balkana

bolnički krevet
U predgrađu Sao Paola dogodio se jedan zaista zanimljiv i pomalo bizaran događaj kada je jedna žena dovedena u bolnicu u sa prostrelnim ranama .Ništa tu ne bi bilo toliko čudno ni zanimljivo da se nesrećna žena nije probudila....

u  krevetu  u istoj bolničkoj sobi pored čoveka koji je pucao u nju i ubio njenog muža i ćerku.

"Ovo je materijal za jednu dobru telenovelu" izjavio je za web sajt G1 inspektor Luis Roberto Bilo,koji vodi istragu o navedenom ubistvu.Inspektor još vodi istragu i pokušava da utvrdi motiv, da ustanovi da li je još neka osoba bila umešana u zločin.

Ubistvo, koje su snimile bezbednosne kamere, odigralo se ispred autobusa. Napadač je najpre pucao u čuvara Hosea Barosa. Njegova žena i petogodišnja ćerka pokušale su da se spasu ulaskom u autobus, ali su takođe pogođene.

Baros i njegova ćerka podlegli su povredama na licu mesta, dok je njegova supruga Najrklejde Duarte (28) u teškom stanju prevezena u najbližu bolnicu.

Ipak samo nekoliko sati kasnije,sada već ubica,Lukas Ribeiro do Našimentu ( 27), upucan (op aut. loša karma) je u tuči ispred jednog noćnog lokala i prebačen u istu bolnicu, gde je verovali ili ne smešten pored povređene žene koju je ranije tog dana pokušao da ubije!

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala