Najzanimljiviji sajt Balkanamotorista
Jedna američka porodica uradila je bizarnu stvar da bi sahranila jednog člana porodice.Porodica amerikanca Bilija Stendlija (82) iz Ohaja ispunila je njegovu poslednju želju sahranivši ga na motoru marke "harli dejvidson"....


Zamisao, međutim, nije nimalo laka, jer zahteva ekstra veliku raku kako bi u nju stao kovčeg od pleksiglasa u kome je Stendli i njegov "elektra glajd" kruzer iz 1967. sahranjeni.

Pokojnik je bio obučen u svoje kožne pantalone, s naočarima i kacigom na glavi. Pošto je bio "izložen" u ogromnom kovčegu od pleksiglasa, ožalošćena povorka je mogla da ga poslednji put vidi kako sedi na svom ljubimcu na dva točka.

Porodica kaže da je ova sahrana projekat na kojem je Bili radio poslednjih nekoliko godina života.

"Ako ste prolazili pored njegove kuće, pokazao bi vam kovčeg. Bio je ponosan na njega"; rekao je Bilijev sin Roj. "Bio je neobičan čovek, ali nas je voleo i dobro nas je vaspitao. Naravno da smo mu želeli da mu pomognemo u ostvarivanju poslednje želje", dodala je ćerka Doroti.

Balzameri su njegovo telo vezali za metalni obruč kako ne bi nikada pao sa "sedla". Stendlijeva porodica je rekla da je pokojnik godinama planirao svoju sahranu. Nije želeo samo da se na motoru odveze u raj, već da ga oni, koji ga budu ispraćali na onaj svet, vide kako to čini, pa je zato insistirao na providnom sanduku.

Prema pisanju lista Dejton dejli njuz, Stendli je život proveo u Mekaniksburgu, zapadno od Kolumbusa, glavnog grada Ohaja.Umro je u 82. godini od raka pluća.U njegovom poslednjem ispraćaju učestvovalo je mnogo bajkera iz celog Ohaja.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala