Najzanimljiviji sajt Balkana


Gotovo moglo bi se reći za Riplija i njegovo verovali ili ne! Bizarno da bizarnije ne može da bude što  možete i videti iz naslova !Zatvorenik Majkl Leon Vord nakon što ga je privela policija zbog kršenja saobraćajnih propisa odgovaraće za još jedno kriminalno delo.

Majkl je uspeo u zatvor da prokrijumčari pištolj od 25 centimetara u svom rektumu!

Ovakav bizaran slučaj teško bi se mogao opisati a naravnoi poverovati da nije bilo ovog policijskog hapšenja.Policajci iz Džordžije veruju da je Vord,i kao su ga detaljno pregledali tokom privođenja zbog kršenja saobraćajnih propisa i posedovanja droge,uspeo da u svoj rektum nagura pištolj nevrovatnih 25 centimetara.!

Oružje je nađeno u Majklovoj  ćeliji  dan pošto je Vord priveden u okružni zatvor,prvi su ga primetili cimeri-zatvorenici,da "nešto ne štima" u wc. Inače u  policijskom izveštaju stoji da su sve uradili regularno tokom  pretresa osumnjičenog čak je i traženo da čučne i nakašlje se, kako procedura za pregled rektuma nalaže, ali policajci nisu otkrili ništa sumnjivo.


Što pokazuje da se Vord iz "dubine duše" potrudio da da ga ne otkriju policajciVord će biti odveden na lekarski pregled kako bi se utvrdilo da li ima povreda od pištolja koji je uspeo da nagura u rektum
izvor:blic.rs

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala