Najzanimljiviji sajt Balkana


Luis Lopez (37) iz Floride je osudjen na godinu dana ali pušten je iz zatvora nakon tri meseca.On je dobio zatvorsku kaznu zbog toga što je vozio u pijanom stanju.Lopez je ostao u neverici,kada je sasvim normalno prošao zatvorske čuvare,i izašao na slobodu....

Njemu ni tada nije bilo ništa jasno šta se to dogadja?Ipak kada je došao kući,Lopez pozvao je svog advokata ii iz razgovora sa njim saznao je da je pušten zbog greške u sudskom računaru.Tada mu je advokat savetovao da se da se vrati u zatvor i da odsluži originalnu kaznu koja  mu je izrečena.

- Bio sam zaprepašćen - rekao je Lopez.On je osudjen za vožnju automobila s isteklom vozačkom dozvolom,udaranje u dva automobila i bežanje sa mesta nesreće.Međutim, "nova" kazna je je bila samo godinu dana zabrane vožnje.

Upravnik zatvora iz koga je izašao Lopez "prvremeno" na slobodu je prebacio krivicu na sud,i pri tom je izjavio da zatvor mora da sledi naradjenja suda.

- Bila bih srećnija da je ostao u zatvoru,umesto što su ga pustili pa mi ga sad opet uzimaju - rekla je Luisova devojka Džejmi.Na kraju Lopez se odlučio da se vrati u zatvor.
- Sve ovo nije trebalo da se dogodi Samo želim da odslužim ono što moram i nastavim sa svojim životom. To je sve - rekao je Lopez.
izvor:blic.rs

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala