Najzanimljiviji sajt Balkananajveca puzzle na svetu

Jednoj ljubiteljki puzzla( slagalice) iz Bristola u Velikoj Birtaniji je trebalo neverovtnih 17 meseci da sastavi najveću puzzle na svetu.!Amanda Vorington (50) je utrošila gotovo 17 meseci svog života,da bi sastavila.....

i zalepila 24.000 komada puzzla.


Ovaj predivni mozaik od puzzla sa sa svojih 24.000 komadića  je postavila na svoj zid u dnevnoj sobi koji joj je jedini nudio toliko veliku površinu od  4.26 metra x 1.5 metar.Ovako složena puzzle teži skoro 13 kilograma.

Amanda Warrington je u pravom smislu reči zavisnik od slagalica ( puzzla)
najveca puzzle na svetu

Slagalica koju je sastavila nosi naziv "Life" (život),za nju je to bio veliki i poseban izazov kako je rekla "Life: The Great Challenge" (Život :veliki izazov)  je zvanično registrovana kao najveća svetska komercijalna slagalica na svetu kada je puštena u prodaju 2007.godine.

Tako je Amanda Vorington velika ljubiteljka slagalice je postala vlasnica najveće puzzle na svetu

Gigantska slagalica prikazuje niz životinja,morski život,planete,brodice, vazdušne balone.
"Obožavam izazove poput ove slagalice Sastavila sam najmanje 50 puzzli,najdraže su mi one najteže,kao što su mozaici,planete i slično.
najveca puzzle na svetu

Pošto sam zaposlena dnevno sam provodila oko sat vremena radeći na slagalici, a nekada sam znala ostajati budna do pola noći, jer  ja sam zavisna od njih", izjavila je  Amanda za Britanske časopise

Warrington  je  dodala na kraju da se svi njeni prijatelji dive njenom radu na ovoj puzzle, ali neki od njih  misle da je  i pomalo luckasta. "Ne mogu da veruju da imam toliko strpljenja za ovako nešto"

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala