Najzanimljiviji sajt Balkana

Selo Džonija Depa

Slavni holivudski glumac Džoni Dep ovih dana prodaje svoj neverovatno prelepi posed (pogledjate slike) to jeste njegovo privatno selo u južnom delu Francuske, koje sadrži više od 12  raznih kamenih građevina.Cena koju Džoni Dep traži za ovo svoje imanje - selo je 26 miliona dolara....

 ipak ako se pogleda ovo "selo Džonija Depa" ono vredi svake date pare za ovo
 
U cenu do 26 miliona dolara su uračunati namještaj, knjige, diskovi, umetnička djela i brojni drugi privatni predmeti ovog slavnog holivudskog glumca. Imanje - selo se prostire od 37 hektara koja je još uvek u njegovom posjedu, kupljeno je 2001.godine, a dobila je i prefinjeno renoviranje, nakon što je dekade provela kao napušteno mesto.
 
 
U stilu je Kapetana Džeka Speroua, a sam glumac  Džoni Dep je u ovo svoje selo uložio oko  10 miliona dolara na proces renovacije koji je izgrađen upotrebom prirodnog kamena kao i drvenih greda, sa krovovima od terakote kao i ostalih građevinskih unutrašnjih i spoljnih radova, 
 
Ovo selo Džonija Depa ima i skver, gde se nalazi i crkva, koju je gospodin Džoni pretvorio u kuću za goste, dok je nekadašnja ispovedaonica pretovrena u garderober.
 
jedno od građevina u selu
 
 Budući vlasnici koji kupe selo Džonija Depa odnosno ovo imanje će biti oduševljeni činjenicom da se u sklopu ovog imanja nalazi i restoran sa profesionalnom kuhinjom, kao i vešernica i garaža, koje izgledaju kao lokalne prodavnice. 
 
Intresantna stvar je činjenica da je Džoni Dep sam radio dekoraciju ovog prostora, što objašnjava motive Pirata sa Kariba, sa lobanjama i šarenim maramama.
 
Glavna vila na ovom posedu ima skoro 500 kvadratnih prostora, s pet spavaćih soba i pet kupatila, i odvojenim umetničkim studiom. Tu je i nekoliko koliba za potencijalne goste, kao i prekriveni vagon opremljen kupatilom i kuhinjom. 
 
U "selu" postoji i dva bazena, kao i teretana i skejt park, a postoji i sasvim dovoljno prostora za neka nova prilagođavanja.

Na kraju pogledajte i sami selo Džonija Depa:
 
 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala