Najzanimljiviji sajt Balkana


Verujemo da nikada niko od vas nije ni pomislio ni u snu da će jednog dana će da pročita da negde us vetu se može i da "popije" sendvič,ali je i to moguće!Odnedavno Salumé prodavnica sendviča...

u Njujorku je napravila i služi svojim gostima prvi alkoholnih sendvič na svetu,nadahnut s različitim vrstama alkoholnih pića,kao što su viski i džin!

Mnogi su čuli da postoji razni i čudni načini ispijanja alkohola poput onog da se alkohol ispija preko očiju,ali nikada veruemo niste čuli da će te moći "popiti" alkoholni sendvič u kao u Njujorškoj sendvičari.U Salumé prodavnici sendviča, korisnici mogu da pune svoje stomake i da u isto vreme,"piju" jedući sendvič na primer sa nekim pivom ili alkoholom.


Jednostavno dok jedete svoj sendvič vi u isto vreme i pijete neko alkoholno piće.U Salumé sendvičari možete probati sendviće napravljene sa pršutom i džinom,šunkom i viskijem ili pršutom cveklom i  naravno sa viskijem,a cene se kreću od  11 dolara pa do 18 za Bulleit burbon sa šunkom.

Za sada se ne zna koliko je zapravo procenata alkohola u sendvičima koji se služe u ovoj sendvičari,jer u Salume alkoholnim sendvičima, se alkohol ne peče zajedno sa sendvičem.Tako da zadržava svu svoju snagu alkohola koji sadrži u sendviču.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala