Najzanimljiviji sajt Balkana
U tekstu koji sledi donosimo vam šest zanimljivih načina kako da upotrebite ženski lak za kosu.Za ove trikove sigurno mnogi si čuli a neki ne.U vakom slučaj nije na odmet ih znati ....Pa vidimo šta to lak za kosu može osim što se upotrebljava za kosu..

1. Eleminiše fleke
Fleke od ruža za usne na košulji ili nekom drugom odijevnom predmetu moguda budu prilično nezgodne.Ali one se daju veoma lako i  jednostavno ukloniti uz pomoć laka za kosu.Naprskajte mesto na odeći gde se nalati fleka pustite da odstoji 10 minuta pa onda istrljajte sunđerom.Odeću operite u mašini na temperaturi navedenoj na njoj kako bi isprali ostatak spreja.

2. čuva osteljive i krhke vaše uspomene
Nekada davno ste od nekoga dobili ( na primer) za uspomenu neki cvet ili buket i sad želite da ga zadržite.I tu je spas lak za kosu.poprskajte kad se osuše krhih cvetovi ili buket kada se osuši lakom za kosu kako se ne bi raspali tako će vam duže da traje

3. lak  spasava najlon čarape
"Svemogući" ženski lak za kosu može da produži rok trajanja vaših (ženskih) najlonki. Područje oko prstiju je deo koji najbrže nastrada odnosno puca nit na njemu.Rešenje donosi ope lak jednostavno taj deo pošpricate posle svakog pranja i vjerujte najlonke će vam potrajati tri puta duže od uobičajenog
 
4. zaštićuje od masni naslaga
Možda neki od vas imaju običaj da dječiji crtež okače na vrata od frižidera ili kuhinjskog ormarića,najednostavnija zaštitita od tragova masnih prstiju je ta da naprskate lakom za kosu.Tako umjetničko delo  vašeg klinca ili klinceze će zbog filma od laka duže zadržati boje na crtežu.

5. Da vam cipele budu sjajne
Idete u grad u provod ili u goste a želite da vam cipele imaju sjaj i tu če vam pomoći lak za kosu.Kada uglancate cipele (čizme) naprskajte ih lakom za kosu da bi im dali još bolji sjaj.Usput trik  radi samo kod obuće čija površina je glatka.

6. Dobar čistač za žvake
Uz pomoć laka za kosu možete se brzo rešiti gume za žvakanje  sa vašeg omiljenog tepiha.Poprskajte lakom za kosu a  guma za žvakanje će se potom stvrdnuti,posle lako je možete ukloniti uz pomoć noža ili nekog drugog oštrog predmeta.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala