Najzanimljiviji sajt Balkana

Brian McCarthy loto

Amerikanac Brajan MekKarti (25) osvojio je na Virdzinija lutriji "Mega Millions" 107 miliona dolara.I ništa tu ne bilo čudno niti zanimljivo da on nije sin predsednika hotelskog lanca Marriot,Roberta MekKartija.

Da znamo o čemu se ovde radi rećemo da njegov otac godišnje zaradi 1,2 miliona dolara.Brajan je kupio je dobitni listić iz čistog hira nakon podizanja novca s bankomata ispred prodavnice u Herndonu u Virdziniji.

Brajanova baka,koja je bila s njim u trenutku dobitka džekpota od 107 miliona dolara, mu je napravila sendvič sa sirom kako bi proslavili ovaj dobitak na lutriji?!.

Možda bi mogli reći da je Brajan rodjen pod srećnom zvezdom jer je u prošlosti već dva puta osvojao po 1.000$ na grebalici.


Brajan je već počeo polako da "krcka" svoj jackpot. Odlučio se za celu isplatu od 68,4 miliona dolara umesto isplate celog lutrijskog dobitka u 26  mesecnih rata.

Od dzekpota je kupio  BMW M3 i planira otići na golf turneju po Irskoj. Dok je lokalnim dobrotvornim udruženjima poklonio oko  50.000 dolara.

U narodu bi rekli para na paru,a fukara na fukaru

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala