Najzanimljiviji sajt Balkanananogica
Filip Bronjar (54) iz Fracuske je namerno je pokidao narukvicu za elektronski nadzor (nanogicu) jer je hteo da ode  u zatvor i time izbegne svakodnevne svađe sa ženom.....


"Kod kuće nikako nije išlo, bilo je previše napetosti" rekao je Filip Bronjar, poreklom iz Anezena, na severu Francuske, kada se u ponedeljak pojavio pred sudom

Bivši generalni direktor preduzeća za restauraciju osuđen je u februaru prošle godine na zatvorsku kaznu zbog više prekršaja povezanih s pijanstvom.Poslednji put kada ga je policija zaustavila za volanom, imao je u krvi 1,6 promila alkohola.

Osuđen je na zatvorsku kaznu, ali lokalni francuski list “Voa di nor” ne navodi dužinu kazne. Krajem aprila, kazna mu je ublažena i naloženo mu je da bude u kućnom pritvoru i nosi elektronsku narukvicu.Bronjar je, međutim, u petak presekao narukvicu, čime je automatski aktivirao alarm, koji obično znači da osuđenik pokušava da pobegne.

Svojevoljno je smesta otišao u zatvorsku ustanovu i tražio da ga zadrže, ali mu je zahtev odbijen. Potom se prijavio u policijskoj stanici, gde su mu savetovali da se vrati kući i sačeka da ga pozovu.

Poziv je ubrzo usledio i Bronjar se u ponedeljak pojavio pred sudom zbog pokušaja bekstva i zatražio da ostatak kazne odsluži u zatvoru. Zahtev tj želja mu se ispunila.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala