Najzanimljiviji sajt BalkanaBritancu  Polu Hilu (46) ocu dve devojčice, iz Halifaksa tamošnji lekari su dijagnostikovali slepilo i saopštili su mu da  za njega što se tiče njegovog vida to jeste slepila ne mogu ništa više da urade.Tako je i sam Pol ostao ubeđen da više nikada neće ugledati svetlost dana......

Međutim čuda se događaju,Polu se desilo nešto što niko nije očekivao i što nijedan lekar nije očekivao-Pol je  progledao.!

Hil je počeo da gubi vid pre 10-ak godina kada je degenerativna bolest počela da utiče na njegovo levo oko, a zatim se polako proširila i na drugo oko.Iako su lekari na sve moguće načine popkušavali da mu donekle sačuvaju sačuvaju vid, on je na kraju ipak potpuno oslepeo 2012. godine."Lekar mi je rekao da je gotovo da ću biti slep čovek i nije postojalo ništa što bi mogao da učini,Tako da je ovo je bio veliki veliki šok za mene" izjavio je Hil koji je i tada kda mu je to saošteno imao zamućen vid tj i tada je teško video

Pol,je preradio u digitalnom marketingu odbio je da traži pomoć prijatelja i odustane od svog posla,i umesto toga naučio je da svaki dan pažljivo vozi bicikl do firme.Na njegovu žalost,Pol je doživeo još jedan šok- proglašen je tehnološkim viškom.

I kada je mislio da više nema nade desilo se čudo i njegov vid je počeo da se menja.
"Moj vid je počeo da se od tog vremena menja nabolje i onda se u potpunosti vratio.Lekar koji je vodio njegovo stanje je bio zbunjen,jedostavno ,ostao je bez reči. Medicinska sestra rekla je samo da je to čudo.Posle užasno teške godine mogu da kažem da doslovno vidim svetlo na kraju tunela" kazao je Hil.

Pol misli da su njegove godine pomogle da mu se stanje poboljšatj da progleda jer ova bolest uglavnom teže pogađa starije osobe.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1