Najzanimljiviji sajt BalkanaEuro Jackpot lutrija

Irska porodica iz Dablina zbog fudbalske utakmice nije gledala loto izvlačenje.Tek sutradan su saznali da su osvojili loto premiju...Tako je srećna irska porodica postala dobitnik loto premije u iznosu od fantastičnih 11.345.002 evra.

Njihova loto premija odjeknuo je Irskom i Evropom, ali su oni počeli da razmišljaju o tome da su možda novi milioneri, tek kada su na vestima videli da je dobitni listić uplaćen u prodavnici na benzinskoj pumpi na kojoj je i njihov.

"Prošla nedelja bila je tipična kao i svaka druga. Kuvao sam večeru za nas i decu, a potom otišao da gledam utakmicu. Ali, najpre sam prebacio na vesti. U neverici sam gledao kako pokazuju prodavnicu u kojoj je uplaćen dobitni listić."

"Uzeo sam listić i mirno otišao do supruge, zamolio je da proveri brojeve na svom mobilnom, na aplikaciji Nacionalne lutrije. Čitao sam joj brojeve, jedan po jedan. Kada smo potvrdili četvrti broj, nekako sam znao da smo to mi." kaže srećni irac

"Celu noć smo proveravali brojeve iznova kako bismo bili sigurni da nismo pogrešili" ispričao je novopečeni multimilioner kada je došao podići svoj dobitak."

Ono što je ovaj anonimni milioner želeo da se zna, jeste da ne namerava da napusti posao koji radi, već će novak krckati vremenom i sigurno otići na neko egzotično putovanje.Kao i obično, kuvaću praznični ručak. Bićemo okruženi porodicom i mnoštvom dece.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala