Najzanimljiviji sajt BalkanaSmartduvet breeze pametni jorgan
"Smartduvet" kompanija izumela je i proizvela zanimljiv pametni jorgan imena "Smartduvet breeze"! Ovaj pametni jogran se sam zateže i reguliše temperaturu to jeste sam se greje i hladi!...Takoda oni koji kupe i budu imali  ovaj "pametni jorgan smartduvet breeze" će se sam zategnuti ujutro a i više neće morati da se otkrivaju tokom noći kad im je vruće, ili da kradu pokrivač od partnera kad im je hladno u toku noći dok spavaju.

Jorgan je povezan sa kontrolorom preko kojeg se reguliše temperatura. Zanimljivo je što istovremeno može da greje jednu polovinu, dok se na drugoj strani kreveta osoba rashlađuje.

Temperatura jorgana može da se reguliše i pomoću aplikcije preko koje kupac jednostavnim komandama "+" ili "-" bira da li želi da hladan ili topao vazduh struji kroz pokrivač.

Kada ujutro ustanete iz kreveta, "smartduvet breeze" će se sam zategnuti.! ( idealno za lenje ljude op. aut)

Za novi model prekrivača, kompanija je koristila bešavni, ultralagani naduvavajući čaršav koji se nalazi unutar jorgana. Kada se aktivira funkcija zatezanja prekrivača, mali uređaj ispod kreveta naduvava glavnu vazdušnu komoru, vraćajući jorgan u prvobitni položaj.

Manja mreža vazdušnih kanala vodi računa o vazduhu, omogućavajući jorganu da se ohladi bez naduvavanja glavne komore.

Iz kompanije tvrde da njihov pametni jorgan nije dobar samo zbog udobnosti, već i zbog manje znojenja i sprečavanja razmnožavanja grinja.

"Smartduvet breeze" je ekološki proizvod jer ne morate da grejete ili rashlađujete celu kuću da biste imali željenu temperaturu tokom spavanja.

Nije poznato kada će se pametni jorgan biti dostupan na svetskom tržištu, a njegova cena biće oko 389 američkih dolara dok će u pre narudžbi ovaj jorgan imati cenu od oko 189 USA dolara

Pogledajte video:

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala