Najzanimljiviji sajt Balkana
Dobro slažemo se, nije neka zanimljivost ali je dosta šokantno.Ovo što će te u nastavku pročitati su priče o ljudima koji su živi zakopani Priče se baziraju na na istinitim događajima koje su se odigrale davno ali i danas danas,izlgedaju šokantno kada se čita.Mnogi ljudi imaju strah da će biti živi zakopani zakopati žive,.....

ipak postoji i opravdan razlog za ovako nešto,jer mnogi borjni slučajevi u ljudskoj istoriji pokazuju da su se ljudima dešavale i takve agonije - da budu živi zakopani.

Mary Best....
...devojka iz Indije koja je  kada je imala 17 godina obolela od kolere.Posle nekoliko satikada je devojka umrla doktor ju je i zvanično proglasio mrtvom, sahranjena je u oporodičnoj grobnici u Calcutti.Dogodilo 1871. godine tada su žrtve kolere morale biti brzo zakopavane nakon proglašenja smrti kako bi se sprečilo širenje bakterija.Tako je posle deset godina od smrti devojke Mary grobnica je bila otvarana da bi se kako bi se u nju sahranio Maryin preminuli ujak,tamo su zatekli zastrašujući prizor...

Poklopac Marynog mtrvačkog sanduka koji je bio zakucan ekserima pronađen je na podu.Dok je kostur djevojke bio jednim delom u sanduku,a drugim delom izvan njega,deo lobanje Mary bio je oštećen.Prsti njene desne ruke su bili savijeni kao da je nešto čvrsto držala, a odeća joj je bila poderana.Pretpostavlja se da se probudila u sanduku i svom snagom odgurivala poklopac dok ga nije uspela otvoriti.Ali u grobnici je bila tolika tama da se Mary u panici počela daviti te je glavom udarila u beton i razbila lobanju i taj udarac u lobanju ju je i na kraju ubio

Mladić gotovo spašen
U Francuskoj 1887. za vreme sahrane dok je "umrli" mladić bio nošen u grob oni koji su nosili sanduk čuli kucanje na dnu mrtvačkog sanduka. Bojeći se da ne stvore paniku među ljudima koji su došli na pogreb i nastavili su sa sahranom.Međutim kada je počelo bacanje zemlje na sanduk svi su žuli zvuke kucanja o sanduk .Umesto da odmah otvore poklopac sanduka čekali su gradonačelnika. Dok je došao gradonačelnik, mladić je umro na žalost umro od gušenja.

Majke koje su imale osećaj da su im deca živa
Devojka iz New Yorka Virginia Macdonald, je 1851. godine pokopana je nakon što je bila obolela i proglašena mrtvom.Mada je njena majka tvrdila da joj kćer nije umrla.Ipak majka ko majka nije se mogla smiriti ni nakon sahrane,pa je tako sa porodicom nekoliko dana nakon sahrane, kako bi joj dokazali da nije u pravu, odlučila otkopati grob. Kada su to učinili,bili su šokirani prizorom pronašli su telo djevojke u izobličenom položaju s izgriženim prstima. Ne zna se je li ih grizla od gladi ili užasa u kojem se našla.!

Slično se dogodilo jednom četrnaestogodišnjaku 1903. godine u Francuskoj.Njegova je majka nakon proglašenja smrti tvrdila da je živ, ali su ga uzeli od nje i sahranili.Dan nakon pogreba vidjeli su je kako otkopava grob.Nakon što je otvorila sanduk,dečak je pronađen sa užasno iskrivljenim izrazom lica dečak je na žalsot umro je od gušenja.

Smrt trudnice
Događaj se odigrao davne 1890. godine trudnica Lavrinia Merli u Italiji proglašena je mrtvom.Doktori su rekli da je umrla od histerije i ova trudnica je sahranjena u porodičnoj grobnici.Dva dana nakon toga grobnica je otvorena iz nekih nepoznatih razloga otkriveno  šokantan prizor.Trudna  devojka izašla iz sanduka i rodila.Ona i dete pronađeni su mrtvi.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala