Najzanimljiviji sajt Balkanabeba od 20kg

Osmomesečna devojčica Šatat Kumar iz Indije,  ima samo osam meseci i a već ima gotovo neverovatnih za njen uzrast 20 kilograma!...

 

Beba Šatat Kumar može neprestano da jede, a njeni roditelji ni ne pokušavaju da joj uskrate nijedan obrok. Naprotiv,oni sebe ne krive za njenu preveliku kilažu, već da ne poverujete boga!

"Rođena je kao normalna devojčica, a onda je od četvrtog meseca krenula naglo da se goji. Baš voli da jede! Nismo mi za to krivi, bog ju je tako napravio. Ljutim se kada ljudi kažu da je debela", kaže otac devojčice Suraj Kumar (23)

Lekari su veoma zabrinuti jer Šatat sve teže diše, a ima i problema sa spavanjem jer je salo bukvalno guši. Imaju problem i kada žele da uzmu bebinu krv za analizu jer joj je koža toliko debela da im pucaju igle.

Dok majka Rina (21) kaže da brine za  zdravlje svoje već ogromne devojčice....beba od 20kg

"Pre Šatat sam rodila dečaka koji je ubrzo umro, a sada je moja devojčica ovakva. Brinem se za njeno zdravlje. Ne jede kao ostala deca, ona jede stalno, a ako joj ne damo da jede ona počne da urla. Vidite kolika, ne mogu ni da je nosim na rukama", žali se majka.

Lekar u Pandžabiju koji brine o Šatat kaže da je iscrpeo sve mogućnosti u pokušaju da ustanovi šta se događa sa ovom devojčicom.

"Imam probleme i kada treba krv da joj uzmem. Koža joj je toliko debela. Rekao sam roditeljima da je vode u bolnicu u Amricaru, ali roditelji tvrde da nemaju za to finansijskih sredstava", kaže lekar devojčice.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala