Najzanimljiviji sajt Balkana


devojcica crvi

Četvorogodišnjoj devojčici iz Indije Radhiki Mandloi koja je danima vrištala od bolova lekari su iz uha izvukli više od 80 crvića!...

Nesrećna devojčica, koja je odrastala u nehigijenskim uslovima danima se svojimroditeljima žalila na bolove da je uho svrbi i boli, ali joj oni nisu verovali.

Tek kada je devojčica prošle sedmice počela nekontrolisano da plače i vrišti satima, otac i majka su je odveli u bolnicu.

Doktori su ostali u šoku kada su izvršili pregled, jer su unutar ušnog kanala devojčice ugledali crve koji gamižu jedni preko drugih.

Pretpostavlja se da se jedan crv uvukao maleckoj u uho, a potom položio jaja iz kojih se izleglo još nekoliko desetina crva.

"Ovu vrstu crva privlači smrad i veoma nehigijenski uslovi. Verujem da joj se crv uvukao u ušni kanal dok je spavala i položio jaja... Problem je nastao kada su crvi počeli da se množe. Nije mi jasno kako je devojčica živa stigla ovde", rekao je otorinolaringolog Kumar Mundra koji je pregledao devojčicu.

On kaže da su crve prvo morali da ubiju, a potom da ih vade napolje, kako ne bi oštetili devojčici uho do kraja.

"Procedura vađenja je trajala skoro dva sata. Nismo uspeli sve da ih izvučemo iz prvog puta. Na poslednjem pregledu nismo pronašli nijedno jaje, niti crva, tako da mislim da ćedevojčica biti dobro", rekao je dr Mundra.

Nesrećna devojčica se i dalje nalazi u bolnici na lečenju

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1