Najzanimljiviji sajt Balkana

Monika Majers majka sin veza

Monika Mares (37) iz Novog Meksika dala je svog sina Kaleba Petersona (20) na usvajanje. Međutim, kada su se ponovo sreli zaljubili su se i od tada su u ljubavnoj vezi.....Majka i sin su, koji su objavili da su ludo zaljubljeni još od kada su se prvi put sreli posle 18 godina, proglašeni su krivim za incest


Ovo je inače krivično delo četvrtog stepana u Novom Meksiku, a do incidenta je došlo 25. februara 2016. kada je došlo do incidenta pa ih je komšija prijavio vlastima.

Par je potpisao sporazum o priznanju krivice, a dobili su tri godine uslovno, od čega će polovinu biti pod nadzorom. bOni takođe u skladu sa tim sporazumom moraju da budu razdvojeni jedno od drugog na godinu i po dana.

Podignuta je optužnica, a oni su pušteni na slobodu pod uslovom da borave daleko jedan od drugog.

Moniki nije bilo dozvoljeno da viđa svojih devetoro dece, a nije jasno ko je za to vreme brinuo o njima. Međutim, kada je uhapšena, Monika je izjavila da je spremna da se odrekne svoje dece samo da bi bila srećna sa svojim sinom u ljubavi.

Oni su trebali da budu osuđeni na kaznu zatvora od 18 meseci, ali okružni tužilac je predložio poseban tretman jer nisu ranije imali problema sa zakonom.

Par je međutim ranije izjavio da ih ništa neće sprečiti da imaju seksualni odnos. Oni su se povezali preko Fejsbuka, nakon što je Kaleba majka dala na usvajanje.

Istakli su da su spremni da rizikuju sve samo da bi bili zajedno, prenosi Dejli Mejl. Takođe su pokušali da u javnosti podignu svest o genetskoj seksualnoj privlačnosti (GSA) i vezama koje se rađaju iz toga.

GSA podrazumeva seksualnu privlačnost između bliskih rođaka, kao što su brat i sestra, polubrat i polusestra, roditelja i njihovog potomstva. Prvog i drugog rođaka, koji se prvi put upoznaju kao odrasli.

"On je ljubav mog života i ne želim da ga izgubim. Moja deca ga vole, cela porodica takođe. Ništa ne može da stane između nas, ni sudovi, ni zatvor. Moram da budem sa njim, kada izađem iz zatvora iselićemo se u državu koja će nam dozvoliti da budemo zajedno" rekla je Monika.

Incest je zločin u svih 50 država SAD, ali specifičnost zločina kao i kazne variraju od države do države. Par je ljubavnu vezu započeo krajem 2015. godine. Monika Mares je imala 16 godina kada je rodila Kaleba Petersona i odlučila je da da bebu na usvajanje.

Sreli su se ponovo posle 18 godina, kada je Peterson proveo prvi Božić sa svojom biološkom majkom. Par je ubrzo razvio romantičnu vezu i njihov odnos je postao seksualne prirode posle samo nekoliko nedelja.

izvor:Telegraf.rsDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1