Najzanimljiviji sajt Balkana


Tinejdžerka Nejsi Perez (16) iz Hondurasa živa sahranjena u grobu

Tinejdžerka Nejsi Perez (16) iz Hondurasa  iz grada La Entrada po svemu dsudeći živa zakopana.! Dan nakon pogreba porodica tinejdžerke otišla je do lokalnog groblja kako bi se oprostili od preminule tinježerke, ali umesto poslednjeg oproštaja doživeli su šok 

 
Porodica preminule tinejdžerke Nejsi Perez (16) iz Hondurasa razvalila je betonsku ploču grobnice devojke jer su pomislili da je ona oživela
 
Jedan od radnika na groblju je potvrdio da je čuo vrištanje.
"Pokušao sam samog sebe uveriti da zvukovi dolaze s nekog drugog mesta jer nisam želeo da verujem da je neko sahranjen živ. Muž je ubrzo dotrčao do mene moleći da je iznesem iz lijesa. Bio je histeričan. Ubrzo je stigla cijela porodica koja je počela razvaljivati grobnicu ." izjavio je medijima radnik groblja
 
Kada su otvorili betonsku gorbnicu stakleni prozor na kovčegu je bio stvarno razbijen, što je više nego jasan znak da je nesrećna devojka zaista sahranjena živa.
 
Međutim, za pomoć je bilo prekasno, devojka je hitno prevezena u bolnicu gde su je po drugi put je proglasili mrtvom. Mlada Perez, koja je bila tri meseca trudna, prvi je put "umrla" pod prilično nejasnim okolnostima. 

 

Jedne noći pala je u nesvest u wc-u, navodno od šoka nakon što je čula pucnjavu na cesti. Pena joj je izašla na usta, a religiozni roditelji, umesto u bolnicu, odveli su je kod sveštenika jer su mislili da je opsednuta đavolom!?
 
Tek kada je devojka ostala nepomično da leži na podu, naizgled mrtva, porodica je odvezla u bolnicu, gde su doktori nekoliko sati kasnije konstatovali njenu smrt.
 
"Doktori su je nakon samo tri sata proglasili mrtvom" rekao je jedan od članova porodice. 
 
Najverovatnije je,  neki doktori veruju, da je devojka doživela privremeni zastoj srca zbog čega je delovalo kao da je umrla. Međutim, probudila se u nekom trenutku u svom grobu a onda je "ponovo" umrla - i to ovog puta okrutno, gušečći se u sopstvenom kovčegu.
 
Čak su kamere zabeležile neverovatan trenutak kad su ljudi razvalili njen kovčeg i pokušali je oživeti nesrećnu "umrlu" Nejsi.

Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1